johan-vervaeck – Media-Prof

johan-vervaeck

PLEASE LOGIN FOR THE FULL & LATEST VERSION

 

Johan Vervaeck

Resultaat gerichte marketing
Aktief sedert 1988
Dedicated team
Internationale prijzen

Richtprijzen:
€ 1.250 per dag (B)
€ 1.350 per dag (NL)

Excl. BTW, team en kosten

 

Wie is deze PRO?

Marketeer loopbaan

Johan Vervaeck begon zijn loopbaan in 1988 als prille twintiger (22) bij Het Nieuwsblad (B) op de commerciële dienst om na één jaar nieuwe uitdagingen aan te gaan bij De Persgroep – Het Laatste Nieuws (B). Als commercieel kantoorverantwoordelijke te Brugge van Het Laatste Nieuws tekende hij gedurende 3 jaar succesvolle regionaal gebonden printcampagnes uit en kwam zo in beeld bij Rik De Nolf, CEO van -toen nog familiebedrijf- Roularta – RMG (B).

Binnen RMG werd Johan Vervaeck vanaf 1998 verantwoordelijk voor de verdere commerciële uitbouw van de weekbladen Brugsch Handelsblad, De Zeewacht en enkele edities van De Weekbode. De uitvalsbasis bleef Brugge, maar mede door de structuur en de mogelijkheden binnen Roularta ontpopte hij zich als mediamix-specialist bij vooral nationale en internationale klanten zoals Belgacom (B), NMBS (B), Rabobank (NL) en Nationaal Nederlands Mosselkantoor (NL). Johan Vervaeck tekende tevens een succesvolle publiciteitscampagne uit van een inmiddels nationaal bekend Iepers politicus.

 

 

Voor Knack en Trends en later voor de andere weekbladen binnen de RMG-groep schreef hij (tot 2012) ook als IT-journalist onder het pseudoniem Steven Jonkers artikels en reviews voornamelijk gericht op IT-toepassingen binnen het bedrijfsleven.

Gastdocent: KU Leuven (B), Vlerick Business School (B), Syntra (B) …

In 1998 ging Johan Vervaeck als onafhankelijk marketeer en media-consultant aan de slag bij zijn 2 grootste Nederlandse klanten, Rabobank en Nationaal Nederlands Mosselkantoor. Vanuit Yerzeke en Sluis werd de basis gelegd voor de belangrijkste en meest succesvolle introductie op de Belgische markt van een Nederlandse Bank.

De uitdaging bij het Nationaal Nederlands Mosselkantoor om de verdeelde mosselboeren op één lijn te krijgen én om de Zeelandse Mossel als een felbegeerde en duur betaalde delicatesse beter in de markt te plaatsen werd al na 5 jaar volledig gerealiseerd.

 
 

Internationale prijzen

Voor de Rabobank-campagne kreeg Johan Vervaeck medio 2002 in London de M&M (Media & Marketing Europe) Award in de categorie Best Corporate Campagne.

In 2003 kregen Johan Vervaeck en z’n Belgische team het SAN Accent in de categorie Business-to-Consumer voor de herpositionering en de marketingstrategie “De Zeelandse Mossel”. De SAN-jury bestaat uit ruim 200 marketing- en communicatieprofessionals uit het bedrijfsleven. Ingezonden campagnes worden beoordeeld op basis van criteria als communicatiedoelstelling, doelgroep, strategie, mediaplan en creatief concept.

 

Maak een afspraak

Onze leden zijn allen rechtstreeks te contacteren zonder andere tussenpersonen.

Media-Prof

Dé referentie databank voor Media Professionals in de Benelux

Wat kan deze PRO betekenen voor u?​

Bekijk de specialiteiten en de geverifieerde skills, de teamleden (freelance & vast) en de vrijgegeven portfolio van klanten.

Specialisaties.

Bekijk de geverifieerde skills

Team.

Geen recente gegevens bekend

Portfolio.

Geen recente gegevens bekend

Advies nodig?

Neem rechtstreeks contact op met de Pro’s.

Media-prof is geen tussenpersoon. De leden hebben er zich toe verbonden u binnen de vijf werkdagen te beantwoorden.

Laatste berichten (4012vervaeck)

2004 – vanaf heden werkt Johan Vervaeck fulltime voor Groep ADMB vzw (B) als KMO-adviseur. Tijdelijk niet meer te boeken.

2006 – Johan Vervaeck is nog enkel te boeken voor korte-termijn opdrachten.

2010 – Johan Vervaeck is niet meer rechtstreeks te boeken. Bedrijfsadvies, begeleiding & consult exclusief via boekhouders aangesloten bij Groep ADMB en onder specifieke voorwaarden.

2013 – Stopzetting wegens ziekte

2019 – Uitsluitend (gratis) advies aan non-profit organisaties / geen commerciële opdrachten

“Success usually does not comes to those who are too busy to be looking for it.”

Gratis registratie

voor volledige toegang tot deze PRO

Scroll to Top